PIF-logo-web140-new

Kao i svake godine već pola stoljeća, u Zagrebu se održava PIF, veliki međunarodni festival kazališta lutaka. Drugu godinu zaredom na njemu sudjeluje i Red Čuvara grada Zagreba. Festival je svečano otvoren velikom PIFkovom povorkom u subotu 16. rujna 2017. u centru Zagreba, a kroz čitav se tjedan odvija PIF-ov program na različitim zagrebačkim lokacijama o čemu se može više vidjeti na PIF-ovim službenim stranicama.

 

U ponedjeljak, 18. rujna 2017., u zagrebačkoj gornjogradskoj palači Dverce održan je PIF-ov svečani prijem, na kojem su gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i organizator PIF-a, ravnatelj KUC-a Travno, Josip Forjan svim voditeljima kazališnih skupina i suradnika, pa tako i Redu Čuvara grada Zagreba podijelili zahvalnice.

 

Gradonačelnik, organizatori i sudionici PIF-a (foto: Ivan Špoljarec, KUC Travno)

U petak 22. rujna 2017. ispred KUC Travno u Novom Zagrebu, u 18:30 možete pogledati zanimljivu predstavu Red Čuvara grada Zagreba "Ivanjska bajka", a dotad možete vidjeti kako je na istome mjestu lani izgledala naša predstava "Legenda o svetom Jurju i Zmaju":

 

Kralj, princeza i plemstvo (foto: Ivan Špoljarec, KUC Travno)

Borba vitezova i Zmaja (foto: Ivan Špoljarec, KUC Travno)

 

Više o ovogodišnjem PIF-u i našem sudjelovanju na sljedećim poveznicama:

 

http://www.pif.hr/hr/

http://www.pif.hr/hr/component/k2/item/779-ivanjska-bajka.html

https://www.facebook.com/pif.puptetrainternaciafestivalo?fref=ts

 

Vidimo se na PIF-u!