Predstave i projekti

Naslovna

Hospital

Interaktivna predstava /  / Hrvatski jezik

Interaktivna predstava za sve generacije, Hospital je prikaz autentične srednjovjekovne terenske bolnice koja sadrži sav potreban pribor za liječenje prema srednjovjekovnim standardima. Obuhvaća tipove liječenja, alate i pribor za kirurgiju, herbalistiku i apotekarstvo. Naša srednjovjekovna bolnica jedina je takva u ovome dijelu Europe i redovno ju prikazujemo unutar našega tabora na događanjima oživljene povijesti, kao i u muzejima i školama.

Sveti Juraj i Zmaj

Predstava s vatrom / Hrvatski jezik

 

Heroica

Humoristična predstava / Neverbalna

 

Povijest u slikama

Edukativni projekt u suradnji sa Školskom knjigom

www.povijestuslikama.eu

Projekt Povijest u slikama u organizaciji i izvedbi Reda Čuvara grada Zagreba obuhvaća interaktivna predavanja i didaktičko-metodičke radionice koje traju 45 minuta za sate predmeta Povijest osmišljene metodom oživljene povijesti za učenike šestih razreda osnovne škole. Projekt Povijest u slikama izvodi se u partnerstvu s nakladničkom kućom Školska knjiga d. d. te s OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog iz Ivanca, OŠ Kustošija iz Zagreba, OŠ Ivanska iz Ivanske, OŠ Stjepana Basaričeka iz Ivanić-Grada, OŠ Davorina Trstenjaka iz Hrvatske Kostajnice, OŠ Josipa Badalića iz Graberja Ivaničkog i OŠ Mertojak iz Splita. Projekt je financiran pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske u sklopu programa dodjele bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2017./2018.

Kontaktirajte nas

7 + 14 =

Udruga za oživljenu hrvatsku antičku, srednjovjekovnu i ranonovovjekovnu povijest i kulturu

Adresa: Vrbik 35b, 10000 Zagreb, Hrvatska

Informacije: cuvarigradazagreba@gmail.com
Članski upiti: tabularius.custodum@gmail.com

OIB: 43954251476 / MB: 2859688 / IBAN: HR3324840081106089882, Raiffeisenbank Hrvatska d.d. / Broj i datum Rješenja o registraciji: 21009178, 23. 2. 2012. / RNO (Registar neprofitnih organizacija): 206127